Algemeen: Heatwrap / Uitlaattape temperatuur (Madmax250)

Algemeen: Heatwrap / Uitlaattape temperatuur (Madmax250)

Berichtdoor Remy » 11 sep 2016 20:07

Er zijn wat topics in de technische vraag en/of projecten die gaan over de heatwrap, hitteband of uitlaattape die je eventueel om je pijp kunt wikkelen. Nu is er wel veel discussie of vraag over de eventuele vermogenswinst die hiermee wel of niet te behalen is. Maar nergens lees ik iets voor een temperatuursverschil van de uitlaat zelf.

Als je zo'n tape om je uitlaatpijp gewikkeld hebt, scheelt het echt veel in temperatuur aan de buitenkant (effectieve graden Celcius)? Ik neem aan dat de boel nog steeds zo warm wordt dan je het niet moet aanraken, maar ben benieuwd of zou kunnen helpen om de koelwaterslang die toch in de buurt loopt beter te beschermen.
Avatar gebruiker
Remy
400cc
 
Berichten: 736
Geregistreerd: 19 jul 2012 10:53
Woonplaats: Westelijk Brabant

Delen op

Share on Facebook Facebook

Re: Algemeen: Heatwrap / Uitlaattape temperatuur (Madmax250)

Berichtdoor quadfreak30 » 30 jul 2017 09:19

Ik heb die heatwrap om mijn uitlaat zitten, maar het wordt nog steeds bloedheet. Ik heb er 2 lagen op zitten, maar de hitte straalt er goed door.
Bij een bashan zit de uitlaat bocht net onder de carb :? Als er hier een druppeltje uitlekt en op de uitlaat komt, vliegt de boel in de fik.(zal zeker niet de eerste zijn) Denk dat als het nu gebeurd dat de boel ook in de hens vliegt. Dus mijn bevinding met heatwrap is niet zo goed als wat ik er van dacht.
quadfreak30
50cc
 
Berichten: 10
Geregistreerd: 25 okt 2016 17:24
Woonplaats: amsterdam


Keer terug naar Uitlaat

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast