Gezocht: quadrijders 0-16 jaar en ouders voor onderzoek naar

Algemene discussie, nieuwtjes etc. over de Bashan, JLA/Jinling, EGL, Spy, Shineray en andere Chinese quads. (Geen technische vraagstukken!)

Gezocht: quadrijders 0-16 jaar en ouders voor onderzoek naar

Berichtdoor ErasmusCP » 04 maart 2017 18:24

Beste Quadrijders,

Wij hebben jullie nodig!

Graag stel ik mijzelf even voor. Ik ben John een medisch student aan het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam. Samen met een team doe ik onderzoek om een antwoord te vinden op de vraag hoe Nederland quad rijden veiliger kan maken voor jongeren tot en met 16 jaar.

Quad rijden is hartstikke leuk! Helaas als het een keer mis gaat, dan gaat het meestal gelijk goed mis… In het ziekenhuis zien wij regelmatig kinderen die in levensgevaar verkeren door een ongeluk tijdens het quad rijden. Onze missie is om dit te voorkomen en ervoor te zorgen dat quad rijden in Nederland leuk blijft zonder gevaren.

Hoe kun jij ons helpen?

Wij vragen iedere quad rijder tot en met 16 jaar oud of ouders van deze quad rijders een vragenlijst in te vullen over jullie mening wat betreft dit onderwerp. Jullie antwoord zal geheel anoniem blijven en kan daarnaast enorm helpen om de veiligheid omtrent quad rijden te bevorderen. De vragenlijst bestaat uit 13 meerkeuze vragen en zal slechts ongeveer 2 minuten in beslag nemen.

Niet alle helden dragen een cape, maar sommige rijden wel op een quad! Onze dank is daarom groot aan alle deelnemers!

Vragenlijst voor quad rijders (0-16 jaar):
https://goo.gl/forms/rNju5wXdJ23eRSKp2

Vragenlijst ouders:
https://goo.gl/forms/qeRnGgs2Pvx9k9TC2
ErasmusCP
 
Berichten: 1
Geregistreerd: 04 maart 2017 18:20

Delen op

Share on Facebook Facebook

Keer terug naar Chinees of geen trek?

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 4 gasten